Terug

Nagenieten van het DGA Network nieuwjaarsgala

21/01/16

nieuwjaarsgala 2016

Jan Jaap van der Wal mag van alles vinden van die gekke toren in dat weiland, je kunt er wel een fantastisch feestje bouwen. Dat hebben we met z'n allen maar weer eens bewezen op ons nieuwjaarsgala. Want een feest was het. En dat vond niet alleen het bestuur. Uit wat we links en rechts aan reacties hebben ontvangen, kunnen we concluderen dat ook u heeft genoten. Van Jan Jaap van der Wal, van Joël Borelli en zijn mannen, het diner en van elkaars gezelschap.

Het gala begon al buiten toen de gasten arriveerden. De heren van Mercedes Baan en Dusseldorp BMW verzorgden de  valet parking. En met de weersomstandigheden van zaterdag was dat absoluut een extra luxe! Voor de deur  uit je auto stappen en direct warm naar binnen.

Binnen werd men ontvangen door de lakei die alle gasten een warm welkom gaf. De lakei was deze avond de gastheer en nam de gasten de hele avond mee door het programma heen.

Na op de foto te zijn gezet door de fotograaf van Masterphoto, konden de gasten door naar het souterrain waar men kon genieten van haring, oesters en verschillende amuses. Na de ontvangstborrel in het souterrain werden de gasten door de lakei meegenomen naar de serrezaal. De serrezaal was omgetoverd tot een ware feestzaal met een podium en dansvloer. Maar voordat er gedanst kon worden, werd er eerst genoten van het diner wat werd verzorgd door Veenendaal Catering. Tijdens het diner waren er verschillende optredens.

Primeur

Op het gala werd voor het eerst de DGA Network trailer getoond. Naast de primeur van de trailer, werden er ook voor het eerst beelden van de nieuwe website getoond. Heeft u de trailer nog niet gezien? Of wilt u deze nogmaals bekijken? Bekijk deze dan hier.  

Jan Jaap van der Wal

Vol met energie, grappig en zeer scherp. Jan Jaap van der Wal had de lachers al binnen enkele seconden op zijn hand. De bijzondere locatie ‘De Koperen Hoogte’ liet hij niet onbesproken en uiteraard kwam er ook wereldnieuws voorbij. Ook de gasten in de zaal waren niet veilig voor zijn scherpe grappen. Met name de gasten die zich dicht bij het podium bevonden, tot grote hilariteit van de andere gasten in de zaal. De stemming zat er na het optreden van Jan Jaap van der Wal in ieder geval goed in.

Na het optreden van Jan Jaap werd het tussengerecht en aansluitend het hoofdgerecht uitgeserveerd. Voordat het dessert werd onthuld, werd er een kist de dansvloer opgereden. De meeste gasten konden hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en gingen alvast staan om alles goed te kunnen zien. Uit de kist kwam een ballon en op het ritme van een hartslag kwam langzaam een persoon naar boven. De verrassing was groot toen bleek dat er in de ballon een vioolspelende dame zat die uiteindelijk de ballon liet knallen. Samen met een andere dame op de trommel, verzorgden zij een spektakel op de dansvloer.

Joël Borelli

Geen ‘Una paloma blanca’ en ‘Justin Bieber’, verder mochten alle verzoekjes worden ingediend. Joël Borelli en zijn mannen spelen álles. En dat is gebleken, van Tina Turner tot Guus Meeuwis, van alles kwam voorbij en niemand kon stil blijven staan. Het werd een groot feest op de dansvloer.
“We want more” werd er dan ook geroepen toen had einde van het optreden in zicht was. De hoge hakken werden door de dames uitgedaan en iedereen ging nog even los op de dansvloer.

Met het optreden van Joël Borelli was de avond alweer ten einde,  de hotelgasten en enkele andere leden dronken nog een afzakkertje in het souterrain. Daarna werd tevreden het licht uitgedaan.

Nog even nagenieten van het gala? Bekijk de aftermovie onderaan deze pagina. Alle foto's van deze avond zijn vanaf maandag terug te vinden in het fotoalbum.

Aftermovie nieuwjaarsgala DGA Network

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail