Terug

Nagenieten van de Vaardag

08/06/16

Vaardag

Prachtig weer, een mooie omgeving, sloepen gevuld met hapjes en drankjes, enthousiaste leden en uiteraard onderweg leuke stops met heerlijk eten; de ingrediënten voor een succesvolle DGA Network Vaardag.

Een uitgestippelde route over de Vecht en nadien over de Loosdrechtse Plassen. Vier keer een stop onderweg waarbij er genoten werd van de lekkere gerechten en de mooie omgeving. Zo werd er gestopt bij de molen en was er een hartelijk ontvangst bij bewoners thuis. Zij hebben een mooie achtertuin waar Veenendaal Catering een buffet hadden geplaatst.

Onderweg in de sloepen werd er gezellig bijgepraat en/of kennis met de andere leden. En bij zo'n dag hoort veel lachen, verdwalen op de plassen, muziek uit zelf meegebrachte speakers en uiteraard iemand die onderweg in het water beland.

Het was gezellig! De foto’s spreken voor zich, leuk om even bij na te genieten. Mocht u nog leuke foto’s hebben die u wilt delen met de andere leden; deze kunt u Whatsappen of mailen naar Karin zodat ze op de website geplaatst kunnen worden. Hieronder een klein impressie. De overige foto’s kunt u op de website bekijken. Let op, eerst even inloggen om het fotoalbum te kunnen bekijken.

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail