Terug

De DGA Network Automotive dag, de traditie zet zich voort!

14/10/16

De Automotive Dag

Ook dit jaar hebben de DGA Network leden hun autohart sneller laten kloppen. Samen met Kreeft Opleidingen, PDS Professional Driving Solutions B.V., Baan Twente en Kartplaza Actionworld organiseerde DGA Network de jaarlijkse DGA Network Automotive Dag.

Het centrum van Assen in met de (les)vrachtwagen, een snelle tijd neerzetten bij de slalom, ‘even’ een 180 graden draai maken met een auto en uitproberen hoe hard je met je eigen auto door de bochten op het circuit heen kan.  Van een Mercedes, BMW, Volvo, Porsche tot een Ferrari, allerlei auto’s waren uit de garage gereden om deel te nemen aan deze unieke dag op het TT Circuit te Assen.

We hebben geleerd hoe het is als een airbag knalt, hoe je een andere auto van de weg af kunt drukken en hoe je in een vrachtwagen rijdt. Ervaren coureurs lieten ons ervaren hoe je écht moest rijden op het circuit. De liefhebbers van snelheid stapten graag een rondje bij deze coureurs in. We hebben genoten van de sportauto’s, de snelheid, de gezelligheid, het gave en diverse programma en uiteraard de mooie (en lekkere) afsluiting in het nieuwe visrestaurant bij de Koperen Hoogte.

De foto’s spreken voor zich, even nagenieten. Mocht u nog foto’s hebben die u wilt delen met de andere leden; deze kunt u Whatsappen of mailen naar Karin zodat ze op de website geplaatst kunnen worden. Hieronder een impressie. De overige foto’s kunt u op de website in het fotoalbum bekijken. Let op, eerst even inloggen om het fotoalbum te kunnen bekijken en vervolgens gaat u naar de tab Foto’s en naar de map DGA Network Automotive Dag 2016.

Het was een fantastische dag! Volgend jaar weer een Automotive Dag!

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail