Terug

Morgen is het zo ver! De DGA Network Automotive Dag

10/10/16

Automotive Dag

Samen met onze clubleden Kreeft Opleidingen, PDS Professional Driving Solutions B.V., Baan Twente en Kartplaza Actionworld, hebben we voor morgen een divers en uitdagend programma samengesteld. Ervaren instructeurs scholen u in de kunst van het racen, maar tegelijk brengen zij u ook de kneepjes van het behendig autorijden bij. Om die reden is het programma opgedeeld in twee onderdelen. Uiteraard komt u bij beide onderdelen aan bod!

Rijbewijs
Om aan alle onderdelen te kunnen deelnemen, dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Neemt u dit rijbewijs alstublieft mee aankomende dinsdag.

Kledingadvies
De Automotive Dag vindt plaats op het TT Circuit te Assen. Deels bent u actief bezig en zit u lekker warm in de auto of vrachtwagen, soms staat u te kijken hoe het uw mede-clubleden vergaat. Vergeet ook niet dat u zo af en toe een auto of vrachtwagen in of uit moet stappen. Als advies geven wij u dan ook mee om u casual, maar ook warm, te kleden.

Doorgeven van uw merk/type auto
Eén van de onderdelen deze dag is het zelf rijden  in uw eigen auto op het TT Circuit.  Dit rijden gebeurt onder begeleiding en hierbij leert u de rij techniek op het circuit. We gaan niet tegen elkaar racen, maar u rijdt zelf meerdere rondes over het circuit onder begeleiding van een instructeur om zo uw wagenbeheersing te vergroten. Wij horen graag van u welke auto u mee neemt om te rijden op het circuit.  Wees niet bang; uw banden worden gespaard. De oefeningen zijn puur om de bochtentechniek te leren. Mee rijden is wel altijd op eigen risico.

Mocht u zelf geen auto mee nemen/ niet uw eigen auto gebruiken, dan kunt u bij iemand instappen die wel de oefeningen rijdt of het vanaf een afstandje bekijken.
Uiteraard gaat u daarna ook nog het echte Max Verstappen gevoel ervaren door bij een coureur in een sportauto te stappen om mee te rijden over het circuit.

Graag uw reactie wanneer u in uw eigen auto wilt rijden op het circuit en in welk merk/type auto dit dan is.

Wij hebben er zin in! Tot ziens morgen.

Vanaf 11:30 uur bij het TT Circuit te Assen!

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail