Terug

Marlies Dekkers te gast bij DGA Network

21/04/16

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers is een internationaal bekende lingerieontwerpster die 20 jaar geleden een lingerierevolutie heeft ontketend. Dekkers kreeg diverse onderscheidingen, zowel voor haar producten als voor haar ondernemerschap.

De ontwerpen van Marlies worden internationaal gezien als baanbrekend, trendsettend en innovatief. Na het succes van haar Undressed-lijn werden er al vrij snel een herenlijn en een badkledinglijn voor dames (Sundressed) aan haar portfolio toegevoegd. Later volgden meerdere lijnen voor onder meer nacht- en avondkleding (Nightdressed) en zonnebrillen.

In 2010 is een gedeelte van haar onderneming in handen gekomen van de NIBC Bank. Op 21 augustus 2013 sprak de rechtbank in Rotterdam het faillissement van het modebedrijf uit. Het bedrijf maakte in afgeslankte vorm een doorstart. Na het faillissement richt zij zich nu onder andere op e-commerce. Marlies spreekt in haar presentatie over haar achtergrond en de inspiratiebronnen van haar succes. Verder staat ze stil bij de uitdagingen die op haar pad kwamen en de lessen die ze hiervan heeft geleerd. Kortom; een zeer interessante spreker voor DGA Network.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het contactformulier op de website, per e-mail, telefonisch of via de aanmeld button op de pagina van deze bijeenkomst.

Graag tot ziens op 10 mei!

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail