Terug

Kunst werkt, ook op de werkvloer

17/03/16

Concordia

Kunst geeft sfeer aan de werkomgeving en draagt bij aan de uitstraling en de merkbeleving van uw organisatie. Een schilderij of foto aan de muur geeft meteen gespreksstof én het stimuleert de creativiteit en het out-of-the-box denken. Steeds meer ondernemers kiezen voor huren in plaats van aankopen en bezitten. Daar sluit het Kunstverhuur-concept van Concordia uit Enschede naadloos bij aan. Speciaal voor de leden van DGA Network heeft Willemijn Sieffers van Concordia een leuke actie bedacht.

Kunst in uw bedrijf?

Bij het huren van minimaal 10 kunstwerken voor in uw bedrijf*, huurt u nu 1 extra kunstwerk gratis voor thuis; voor uzelf of een collega. De hele kunstcollectie is online te bekijken. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom op onze locatie in hartje Enschede om de werken te selecteren.

Bij bedrijven is het zeker belangrijk dat er kunst aan de muur hangt. Dat gebeurt veel te weinig, terwijl juist kunst een onderneming zoveel meer kan bieden. Het is maar een kleine investering maar het heeft zo’n groot effect op de uitstraling van je bedrijf en de medewerkers.”  Uit TOM-magazine, Willemijn Sieffers, accountmanager Kunstverhuur Concordia Enschede.

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Karin Rox.

 

* Deze actie is speciaalvoor leden van DGA Network en loopt tot en met 31 mei 2016

 

 

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail