Terug

Het DGA Network Programma voor 2017

13/12/16

2017

2016 was een jaar waarin we mooie DGA Network-bijeenkomsten hebben beleefd. In 2017 gaan we daar gewoon mee verder!

21 Januari
Om het nieuwe DGA Network jaar in te luiden organiseren we ook in 2017 het Nieuwjaarsgala voor onze leden en hun partner. Special guest tijdens ons gala is Jan Terlouw. De avond wordt verder ingevuld met entertainment en culinaire verrassingen. We eindigen de avond op de dansvloer. Aanmelden voor deze avond? Geef dan uw naam en de naam van uw partner door via secertariaat@dganetwork.nl.

9 Februari
Een avond netwerken in winterse sferen. Waar kan dat beter dan bij Flevonice? Erik Hulzebosch neemt ons op 9 februari met zijn verhaal mee terug naar de Elfstedentocht van 1997. Tevens haalt hij samenwerken, doorzettingsvermogen en ondernemerschap aan in zijn lezing. Ook gaan wij als leden elkaar deze avond beter leren kennen door allerlei (winterse) activiteiten in kleine teams.

7 Maart
DGA Network Bijeenkomst bij de Koperen Hoogte. Thema: familiebedrijf, bedrijfsoverdracht

23 Maart (extra bijdrage)
Karten bij Kartplaza Nijverdal. Race over een van de langste kartbanen van Europa, met een lengte van ruim 825 meter. Stel namens uw bedrijf een team samen van minimaal 2 tot maximaal 4 personen en beleef met elkaar en andere leden van DGA Network een mooie avond uit! Uiteraard is het mogelijk om meerdere teams vanuit uw bedrijf te laten mee doen. Welk bedrijf gaat er na alle races vandoor met de DGA Network bokaal?

11 April
Op dinsdag 11 april zullen we een gevarieerd programma hebben in Rotterdam.Tijdens deze dag gaan we op bezoek bij de speelstad in aanbouw van Hennie van der Most. Daarnaast bezoek we de op-en overslag terminal in Rotterdam van oud DGA Network lid Henk Bolk. Wie kunnen we beter als gastspreker hebben dan de burgermeester van Rotterdam zelf? De heer Ahmed Aboutaleb zal voor ons een lezing houden.

9 mei
Te gast in de Koperen Hoogte is Marco Kroon. Hij is de eerste militair sinds 1955 die is toegelaten tot de Militaire Willems-Orde, de hoogste militaire onderscheiding die Nederland kent. Koningin Beatrix sloeg Kroon op 29 mei 2009 tot Ridder en reikte hem de versierselen uit. Majoor Marco Kroon spreekt o.a. over: leiderschap, teamwork, communicatie, loyaliteit en opereren onder extreme omstandigheden.

15 juni
Op 15 juni vindt de traditionele vaardag plaats. Dit maal gaan we naar Amsterdam. Over de verdere inhoud en tijden ontvangt u tzt nog meer informatie.

Najaar 2017
Ook met het najaar van 2017 zijn we al volop bezig! Op de planning staat onder meer: de automotive dag en een buitenlandexcursie (extra bijdrage buiten lidmaatschap om).

7 november
Onze gastspreker in de Koperen Hoogte is Marten Blankensteijn. Marten Blankesteijn is CEO en (samen met Alexander Klöpping) oprichter van Blendle. Blendle wordt wel de iTunes voor journalistiek genoemd – gebruikers kunnen artikelen uit kranten en tijdschriften per stuk kopen en eenvoudig aan elkaar aanbevelen. Een enorme innovatie in een behoorlijk vastgeroeste industrie. Hij vertelt ons onder andere over nieuwe media en ondernemerschap.

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail