Terug

Geslaagd bezoek aan Twent-tyre met "Met mekaar veur mekaar

12/12/17

Bert van Aalderen - Twen-tyre

VRIEZENVEEN - DELTA FM Een groep mannen met als naam 'Met mekaar veur mekaar' bracht vorige week een bezoek aan Twen–tyre in Almelo. Dit was een groot succes! Bert van Aalderen heeft verteld hoe zijn onderneming is ontstaan en gegroeid is tot een succesvol bedrijf, dat nu in handen is van zijn zoon.

'Met mekaar veur mekaar' is een initiatief van Dick Koers, woonachtig in Vriezenveen. Hij wordt geholpen door Ilke Velthof. De groep is bedoeld voor mannen tussen de 40 en 65 jaar, die (om welke reden dan ook) niet meer deel kunnen nemen aan het arbeidsproces. Elke twee weken komen ze op de woensdagochtend samen. We hebben een vaste ontmoetingsplek namelijk Het Wapen in Vriezenveen.

De 19de december, voor één keer op de dinsdag, komen ze weer samen om 10 uur bij Het Wapen. Hier drinken ze samen een kop koffie en doen een potje biljart of leggen bijvoorbeeld een kaart.

Ook zoeken ze nog vrijwilligers die willen helpen met organiseren. Voor vragen mag je contact opnemen met Ilke Velthof, zij is te bereiken op telefoonnummer 06-15080564 of via e mail adres ilkevelthof@deverbinder.nl

Ook zonder aanmelding ben je van harte welkom.

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail