Terug

DGA Network Vaardag

18/05/16

Vaardag

Goede tradities moet je in stand houden. Daarom vindt op dinsdag 7 juni aanstaande weer de DGA Network Vaardag plaats. Het belooft een dag te worden waarover nog lang wordt nagepraat. Een prachtige omgeving, lekkere hapjes en drankjes, op informele wijze kennis maken en bijpraten met collega DGA’s, wat wilt u nog meer?

Dit jaar stellen we navigatie in op de Loosdrechtse Plassen. Op Kortenhoef, om precies te zijn, waar we u om 12.30 uur verwachten bij Ottenhome (www.ottenhome.nl). Dit is het begin- en eindpunt van onze vaartocht. In luxe sloepen, rijkelijk gevuld met proviand, varen we een prachtige route over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen. Onderweg passeren we leuke en sfeervolle dorpjes en natuurlijk maken we een aantal keer een tussenstop. Hoe de dag er verder uitziet? Dat blijft een verrassing. U begrijpt, we houden het een beetje spannend.

Wij zien u graag op 7 juni. Bij voorkeur ontvangen we uw aanmelding uiterlijk 31 mei, zodat we tijdig het aantal deelnemers voor deze dag weten. Aanmelden kan via de volgende pagina: http://www.dganetwork.nl/agenda/40/dga-network-vaardag

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail