Nieuwjaarsgala 2020

Afgelopen
  • Putterstraatweg 5-9 3862 RA Nijkerk
    18/01/20 t/m
    19/01/20
    18:00 uur 02:00 uur
    Geen spreker(s)

Graag nodigen wij u uit voor het evenement:

Nieuwjaarsgala 2020

Een nieuw DGA-jaar staat weer voor de deur en graag nodigen wij u uit voor het nieuwjaarsgala op 18 januari 2020 op een wel heel bijzondere locatie: Landgoed de Salentein.


DGA Network gaat stijlvol het nieuwe jaar in! 

 

Beleef samen met ons in het prachtige landhuis op Landgoed de Salentein een gala om nooit te vergeten. Het landhuis is een prachtig monument en dateert gedeeltelijk uit de 18e eeuw. Momenteel in bezit van de familie Pon en een fantastische locatie voor een sfeervolle start van een nieuw jaar.

 

Het beloofd een exclusief gala te worden voor onze leden met partner vol culinaire verrassingen, entertainment, dans en natuurlijk de heerlijke wijn waar Salentein om bekend staat. Het feest mét afterparty vindt allemaal plaats op deze geweldige locatie.

 

Indien u wilt overnachten in het naast gelegen hotel stuur dan een email naar secretariaat@dganetwork.nl dan gaan we op basis van het aantal aanmeldingen een passend voorstel maken.

 

Aanmelden voor het gala kan via de button in deze mail, via de website of per email. Graag ontvangen we dan ook de naam van uw partner.

 

 

 

DGA Network Nieuwjaarsgala

 

Datum: zaterdag 18 januari 2020

 

Ontvangst: vanaf 18:00  uur

 

Locatie: Putterstraatweg 5 – 9, 3862 RA Nijkerk 

Dresscode: Black Tie

 

 

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail