Gastspreker Gerard Sanderink

Neem contact op met Nathalie om aan of af te melden

  • Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle
    21/05/19
    16:30 uur 23:00 uur
    Gerard Sanderink

Bijeenkomst mei 2019

Op 21 mei komt de zakenman Gerard Sanderink. Een spreker uit Twente met internationale allure. Laat je ook inspireren door deze top ondernemer in de Koperen Hoogte. Sanderink is eigenaar van het investeringsbedrijf Sanderink Investments. Gerard Sanderink draagt Twente een warm hart toe. Hij heeft duidelijke ideeën over een Twente dat succesvoller zou kunnen zijn dan de regio op dit moment is. Twente beschikt naar zijn mening over veel kennis en kunde en goede opleidingsinstituten.

Gerard Sanderink is zijn ondernemerschap gestart met Centric, een bedrijf dat is uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande aanbieders van informatietechnologie in Nederland. De laatste jaren heeft Centric uitbreiding gezocht in (met name) Europa.

Advies- en ingenieursbureau Antea Group is sinds eind 2005 onderdeel van het Sanderink concern. Na de aankoop heeft Antea Group een verdere internationalisering doorgemaakt en is het niet alleen in Europa maar ook in Amerika, Colombia en India actief.

Strukton is eind 2010 aangekocht en is met drie divisies actief in de realisatie van infrastructuur, te weten rail, civiel en gebouwen, met vestigingen in Europa, India, Afrika en Zuid-Amerika. Ook is Gerard Sanderink eigenaar van Dutch Solar Systems (duurzame energie) en Mafo (productie van industriële wasmachines en scheepsdeuren voor marineschepen).

Missie van Sanderink is om Twente nog beter op de kaart te zetten. In plaats van dienstbaar te zijn aan andere bedrijven, zou er in Twente met de juiste coaching en kapitaalinjecties weer een volwaardige industrie kunnen ontstaan, die niet alleen halffabricaten maakt maar ook eindproducten ontwikkelt en produceert.

 

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail