Bijeenkomst Arko van Brakel

Neem contact op met Nathalie om aan of af te melden

  • Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle
    19/03/19
    16:30 uur 23:00 uur
    Arko van Brakel

Bijeenkomst 19 maart

Arko van Brakel is een Nederlandse ondernemer. Hij was één van de oprichters van Euronet Internet, de eerste commerciële internetprovider van Nederland. Euronet internet was het eerste bedrijf ter wereld dat internet in een doos deed en in computerwinkels te koop aanbood. In 1998 werd het bedrijf verkocht aan France Telecom en de activiteiten gingen later op in Wanadoo.

Tot en met 2016 was van Brakel algemeen directeur van de Baak, het centrum voor leiderschap en ondernemerschap dat is verbonden met VNO-NCW.

De aandachtsgebieden in Van Brakels carrière laten in de loop der jaren een verschuiving zien van marketing- en internet-gerelateerde onderwerpen naar de thema's ondernemerschap, leiderschap, innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Van Brakel is ook bekend van zijn columns in het Financieel Dagblad, Sprout, Nu Zakelijk, De Telegraaf. Daarnaast was hij ook actief op BNR als mede presentator van "BNR in Business" en "Zakendoen Met". 

Arko’s brede kijk op ondernemerschap is dan ook toepasbaar op elk niveau en elke sector, praktisch, strategisch en altijd toekomstgericht. Kortom een bijeenkomst waar u bij wilt zijn!

 

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail