Gastspreker Aldo van der Laan

Neem contact op met Nathalie om aan of af te melden

  • Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle
    11/10/18
    16:30 uur 22:30 uur
    Aldo van der Laan

Aldo van der Laan spreekt over de Zwanenberg Foodgroup

Als ongeschoolde tiener startte Aldo van der Laan zijn carrière bij het familiebedrijf. Hij begon onderaan de ladder als uitbeender en klom met de jaren op tot zijn huidige positie als directeur van de Zwanenberg Food Group. Aan het begin van deze eeuw sierde ‘Zwanenberg’ (Food Group) drie seizoenen lang de shirts van FC Twente. Daarna werd Aldo van der Laan door Joop Munsterman gevraagd bestuurlijke assistentie te verlenen bij de club.

Jarenlang heeft hij overal op de wereld (vlees)handel gedreven; hoewel in de vleessector op alle niveaus mensen werken die niet voor een kleintje vervaard zijn, heeft Van der Laan de eerste tijd toch zijn ogen uitgekeken. Hij was in de vleessector wel wat gewend, maar sommige mensen in de voetballerij waren zijns inziens de overtreffende trap.

Vandaag de dag is Zwanenberg Food Group uitgegroeid tot een succesvolle internationale onderneming met een omzet van € 400 miljoen en eigen verkoopkantoren in de Benelux, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië.

Over het familiebedrijf en over FC Twente zal Aldo van der Laan praten op donderdagavond 11 oktober in de Koperen Hoogte in Zwolle.

 

 

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail