Automotive dag 2018

Afgelopen
  • Ir. Hanlostraat 2 7547 RD Enschede
    20/09/18
    11:30 uur 22:00 uur
    Geen spreker(s)

DGA Network Rally

De eerste bijeenkomst na de zomervakantie trappen we traditiegetrouw af met de DGA Network Automotive dag! In samenwerking met Gert-jan Baan van Baan Mercedes en Ben Schutte, een expert op het gebied van rallytochten, hebben we exclusief voor de leden van DGA Network een bolpijl route uitgezet. Iedereen is uitgenodigd om met bij voorkeur een cabrio of een klassieker mee te doen aan deze tourtocht.

De route wordt via het eenvoudige bolpijl systeem gereden en om mee te doen is geen enkele ervaring vereist. We starten de tocht in stijl bij DGA Network lid Marcel Wiggers van Wiggers Mastercars in Enschede, al meer dan tien jaar het adres voor luxe en exclusieve auto's. Hier wordt ook het routeboek uitgedeeld en toegelicht, bovendien zijn er broodjes zodat iedereen goedbeslagen en met een gevulde maag van start kan gaan.

Details over de route volgen ter plekke bij Wiggers Mastercars en blijven tot die tijd een verrassing. We eindigen de dag bij de Porsche dealer van Nederland: Porsche Gelderland in Heteren. Hier krijgen we een rondleiding van Mark Wegh (directeur van Porsche Gelderland) in zijn Porsche Classic Museum en gaan we rond de klok van 19:00 uur dineren. 

En omdat het de aftrap van het nieuwe seizoen is nodigen we iedereen uit om een introducee DGA mee te nemen. Wel zo gezellig in de auto en het is een goede manier om DGA-ers kennis te laten maken met ons netwerk. De kosten voor de introducee zijn voor de Automotive dag € 75,- in plaats van de gebruikelijke € 100,-.

Begin maar vast met het poetsen van jullie mooiste bolide... tot de 20e september!

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail