DGA Network op locatie: Voetbalbedrijf AJAX

Neem contact op met Nathalie om aan of af te melden

  • Arena Boulevard 1 1101 Amsterdam
    15/05/18
    14:00 uur 21:00 uur
    Geen spreker(s)

Voetbalbedrijf AJAX

Op 15 mei gaan we op excursie naar voetbalbedrijf AJAX in het modernste stadion ter wereld: de Arena. We krijgen een rondleiding door het stadion die vanaf het volgend seizoen de naam van Johan Cruijf zal dragen.

DGA Network lid Pascal Papendorp heeft ons in contact gebracht met Ernst Ligthart, de commissaris van het bestuur van zowel de Arena als van AJAX. Ligthart zal ook aanwezig zijn 15 mei en vertellen over zijn dubbelrol bij AJAX/Arena; bijt dat elkaar of gaat dat goed?  Tevens geeft hij ons een kijkje in de politiek achter deze twee bedrijven

Directieleden van zowel Arena als AJAX zullen ons vertellen over duurzaamheid en de toekomst van het stadion, ontwikkelingen in de voetbalwereld en hoe het is om een topsport bedrijf te leiden. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

We sluiten de avond af in café Johan, de gezellige bruine kroeg van het stadion.

Vervoer per bus wordt geregeld. U kunt opstappen bij de Koperen Hoogte. De bus vertrekt daar om 14.30 uur, we rijden via Amersfoort alwaar u ook kunt opstappen. Dat opstappunt is bij DGA Network lid Kees Smit (tuinmeubelen). Auto's mogen daar worden geparkeerd in de garage en een kopje koffie staat klaar terwijl u wacht. De bus zal vertrekken vanuit Amersfoort rond 15.30 uur. Rond de klok van 21:30 uur maken we ons op voor de terugreis naar de Koperen Hoogte met een tussenstop in Amersfoort.

Wanneer u op eigen gelegenheid komt naar de Arena wordt u verwacht rond 16.30 á 17.00 uur.

 

 

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail