Alexander van der Lof (TKH) als gastspreker

Neem contact op met Nathalie om aan of af te melden

  • Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle
    19/04/18
    16:30 uur 22:30 uur
    Alexander van der Lof

Alexander van der Lof (TKH) als gastspreker

Op 19 april krijgen we een inspirerende lezing van ras ondernemer Alexander van der Lof. Van der Lof runt de Twentse Kabel Holding en heeft TKH door de crisis geloodst, naar de beurs gebracht en getransformeerd van kabelproductiebedrijf tot een technologieconcern. De beursgenoteerde onderneming TKH leidt Van der Lof vanuit het continuïteitsbesef van een familiebedrijf.

Technologiebedrijf TKH Group NV is een internationaal opererende groep ondernemingen, die zich heeft gespecialiseerd in innovatieve Telecom, Building en Industrial Solutions. De omzet van TKH bedraagt momenteel 1.5 miljard per jaar en TKH blijft internationaal uitbreiden.

TKH begon in 1930 als deTwentsche Kabelfabriek één van de belangrijkste bedrijven in Nederland op het terrein van de productie van kabels. De overname van een aantal ondernemingen in Nederland en Duitsland leidt in 1980 tot de oprichting van de N.V. Twentsche Kabel Holding (TKH).

TKH doorloopt in de jaren ’90 en begin deze eeuw een transformatie naar een toonaangevende internationale speler in de markt van informatie- en telecommunicatietechnologie, elektrotechniek en productietechnologie middels het aanbieden van innovatieve totaaloplossingen. Naast een actief acquisitiebeleid worden ook eigen vestigingen geopend waaronder in 1999 de Chinese glasvezel(kabel-)fabriek TFO in Nanjing waardoor de internationale positie van TKH wordt nog meer versterkt.

De doelstelling van TKH wordt gerealiseerd in het nastreven van een sterke positie in de kansrijke marktsegmenten Telecom Solutions, Building Solutions en Industrial Solutions. De naamswijziging die in 2005 is doorgevoerd van Twentsche Kabel Holding in TKH Group NV is hiervan een uitwerking. Inmiddels is TKH actief in 24 landen.

Hoe een Twents bedrijf de wereld verovert en dat bereikt met de waarden en normen van een familiebedrijf... U hoort het op 19 april!

 

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail