Hemmie Kerklingh als gastspreker

Neem contact op met Nathalie om aan of af te melden

  • Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle
    13/03/18
    16:30 uur 22:30 uur
    Hemmie Kerklingh

Disruptief ondernemen in autoverhuurmarkt

Hemmie Kerklingh , onder andere eigenaar van Witkar, ConnectCar en KAV, een van de grootste autoverhuur- en deelautobedrijven van Nederland, vertelt over zijn leven: het leven van een selfmade man. Hemmie komt naar de Koperen Hoogte samen met zijn vriend Klaas Wilting die hem zal interviewen. Dat wordt een boeiende avond met pakkende anekdotes over hoe deze verhuurreus ooit begonnen is in de Jordaan met het verhuren van "lelijke eendjes".

Kerklingh is een ondernemer pur sang, gelooft dat de autodeelmarkt de toekomst is en heeft ook daarom private share in het leven geroepen. Zijn motto is: "Sharing is caring".

Uit ongenoegen over de verhuurafdeling van de Bovag heeft Hemmie zelf branchevereniging de Gavob voor autodeelbedrijven opgericht. Bij de start van de vereniging zijn vooralsnog alleen zijn eigen bedrijven aangesloten, maar “diverse deelautobedrijven hebben al aangegeven geïnteresseerd te zijn of lid te willen worden.

Kerklingh is er van overtuigd dat zijn disruptieve innovatieve denkwijze en aanpak de huidige markt op de kop zal zetten. 

Naast zijn ondernemerschap is Hemmie ook politiek actief en nummer zes op de lijst bij Thierry Baudet's Forum voor Democratie. Samen met zijn woordvoerder en vriend Klaas Wilting komt hij13 maart zijn visie op de toekomst met ons delen.

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail