Automotive dag in Meppen

Afgelopen
  • Am Rögelberg 5 49716 Meppen - Duitsland
    12/09/17
    13:30 uur 22:00 uur
    Geen spreker(s)

Automotive dag

Afgelopen jaar hebben we met z'n allen genoten van een fantastische dag op TT Circuit Assen. Dankzij de organisatie van onze clubleden Kreeft Opleidingen, PDS Professional Driving Solutions B.V., Baan Twente en Kartplaza Actionworld was het een dag vol actie, snelheid en plezier.

Dit jaar gaan we voor de derde Automotive dag naar Funpark Meppen. Het park van ons lid Hennie van der Most opent de deuren van zijn "adventure park" exclusief voor de leden van DGA Network.   

Een avontuur wordt het zeker op 12 september! Het kost ons moeite om niet te veel te verklappen want dan is de verrassing er wel wat vanaf… dat zou natuurlijk zonde zijn! Het motorisch geweld gaat zich dit jaar in ieder geval niet beperken tot snelheid op geasfalteerde wegen. De DGA Network Automotive dag op Funpark Meppen wordt een dag ohne Grenzen!  

Het programma start aan het begin van de middag om 13:30 met "Kaffee und Kuchen", een welkomswoord en uitleg over de avontuurlijke activiteiten die we gaan ondernemen. 

Om 14:00 uur is het tijd voor vier uur lang actie. Snelheid, tact, beleid en veel pk’s staan deze middag centraal. Wanneer je achter het stuur kruipt van de verschillende voertuigen is aan jou de taak om de grenzen op te zoeken van je eigen kunnen en het vermogen die bolides onder controle te houden. 

We gaan er vanuit dat iedereen er zonder kleerscheuren vanaf komt zodat we vanaf 18:30 kunnen genieten van een drankje en een goed verzorgde barbecue op het terras. 

Een dag om niet te missen, schrijf je dus snel in door op de aanmeldbutton te klikken! Tot 12 september in Meppen! 

Programma 12 september:
13:30 - 14:00 uur   : Aankomst Funpark Meppen met "Kaffee und Kuchen", welkomswoord en uitleg

14:00 - 18:00 uur   : Activiteiten Funpark Meppen

18:30 - 22:00 uur   : Barbecue en borrel

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail