Exclusieve bijeenkomst met Henk Kamp, minister van Economische zaken

Afgelopen
  • Langestraat 2 7491 AE Delden
    04/03/17
    15:30 uur 18:30 uur
    Henk Kamp

Exclusieve bijeenkomst met Henk Kamp, minister van Economische zaken

De verkiezingen komen staan voor de deur. In samenwerking met de heer Han ten Broeke van de VVD hebben wij de heer Henk Kamp, minister van economische zaken, bereid gevonden om, exclusief voor onze club en enkele Twentse ondernemers die de heer ten Broeke uitnodigt, op zaterdagmiddag 4 maart met ons te komen spreken.

Omdat de heer Kamp om 18:00 elders in de buurt moet zijn, en ook in deze buurt woont, vindt de bijeenkomst in de Jachtkamer van Hotel de Zwaan in het pittoreske Delden plaats. Het wordt een intieme en besloten bijeenkomst, waarbij maximaal 25 leden van ons uitgebreid de gelegenheid krijgen om met de heer Kamp van gedachten te wisselen. Wellicht de laatste keer in zijn hoedanigheid als minister van Economische Zaken

Eveneens zijn de VVD-tweedekamerleden Han ten Broeke, portefeuillehouder buitenlandse zaken en moderator van de bijeenkomst, en Erik Ziengs, portefeuillehouder economische zaken, op deze bijeenkomst aanwezig.

Programma:
15.30 – 16.00u ontvangst.
16.00 – 17.30u sessie met Henk Kamp.
17.30 – 18.30u (aansluitend) diner met een korte pitch van Han ten Broeke en Erik Ziengs.

De kosten voor de bijeenkomst bedragen  €100,- per persoon. Hiervoor ontvangt u een factuur.

Hotel de Zwaan:
Hotel de Zwaan is gelegen in het centrum van het authentieke vestingstadje Delden, waar de historische panden en pleintjes hun verhaal vertellen. Hier kunt u heerlijk slenteren langs winkeltjes, kunstgaleriën en door prachtige straatjes.

Op de 4000 hectare van het naastgelegen landgoed Twickel kunt u eindeloos wandelen door de kasteeltuinen en bossen, pauzeren in de theeschenkerij of ideën opdoen in de ommuurde moestuin. Vanuit het hotel voeren talrijke fiets- en wandelroutes u langs de mooiste landschappen en gezellige dorpjes

Wellicht een aanleiding om met uw partner naar Delden te komen. Mocht u gebruik willen maken van een overnachting in het hotel, laat het ons weten, dan informeren wij naar de beschikbaarheid en regelen desgewenst een reservering.

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail