De jaarlijkse DGA Network vaardagen

Neem contact op met Nathalie om aan of af te melden

  • Skieppedykje 1 Parkeerplaats P1 8872 NA Midlum
    15/06/17
    09:30 uur 20:00 uur
    Geen spreker(s)

Tradities moet je in stand houden

Donderdag 15 juni organiseren we de jaarlijkse DGA Network Vaardag. We zoeken het dit jaar wat hogerop en vertrekken met zijn allen vanuit de haven van Harlingen.

Wat we exact gaan doen blijft natuurlijk nog een verrassing, maar als we gaan varen vanaf Harlingen dan liggen elementen als zand, zee en zilte buitenlucht voor de hand. 
Het belooft een inspirerende dag te worden; netwerken, gezelligheid en met een beetje geluk mooi weer! Naast het varen zullen we we nog wat aditionele buitenactiviteiten gaan doen en vanzelfsprekend wordt er goed voor ons gezorgd met de nodige versnaperingen en drankjes. 
 
Aanvang: 09.30 uur
Vertrek: 10.00 uur
Terugkomst: 20.00 uur
 
Wij verwachten u om 9.30 uur in Harlingen waar we om 10 uur zullen vertrekken. 
Om ongeveer 20.00 uur varen we de haven van Harlingen weer binnen en sluiten we de jaarlijkse DGA Network vaardag weer af. Het aantal plaatsen is enigszins beperkt dus wanneer u het niet wilt missen verzoeken we u zich spoedig aan te melden, er zijn maximaal 80 plaatsen ter beschikking. Wacht dus niet te lang! Wanneer u samen met uw partner komt stuur dan een mailtje naar secretariaat@dganetwork.nl, de kosten voor uw partner bedragen €150,-.
 
Nog wat tips voor in de rugzak: Zonnebrandcrème, verrekijker en houd qua kleding rekening met een actieve dag buiten.
Om een parkeerplek op P1 tegenover de haven te garanderen dient u zich uiterlijk een week van te voren aan te melden. Wanneer u carpoolt geef dat dan even door en met wie via secretariaat@dganetwork.nl.
 
Navigatieadvies: Skieppedykje 1, 8872 NA Midlum
 

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail