DGA Network bijeenkomst in winterse sferen: Erik Hulzebosch bij Flevonice

Afgelopen
  • Strandgaperweg 30 8256 PZ Biddinghuizen
    09/02/17
    16:00 uur 21:00 uur
    Erik Hulzebosch

DGA Network bijeenkomst bij Flevonice

Een avond netwerken in winterse sferen. Waar kan dat beter dan bij Flevonice? Erik Hulzebosch neemt ons deze avond met zijn verhaal mee terug naar de Elfstedentocht van 1997. Tevens haalt hij samenwerken, doorzettingsvermogen en ondernemerschap aan in zijn lezing. Ook gaan wij als leden elkaar deze avond beter leren kennen door allerlei (winterse) activiteiten in kleine teams.

Het programma deze avond is als volgt:

16:00 uur Ontvangst met een winterse versnapering
16:30 uur Presentatie directie Flevonice
17:00 uur Activiteiten - Netwerken
18:45 uur Lezing Erik Hulzebosch
19:30 uur Buffet - Netwerken

Activiteiten DGA Network
Er is een divers programma opgesteld voor u tussen 17:00 uur en 18:30 uur, waarbij u actief bezig bent maar uw medeleden ook beter leert kennen. Gezien de activiteiten zoals driftkarten en curling, is het advies om warme en makkelijk zittende kleding te dragen. Flevonice staat natuurlijk bekend om de prachtige ijsbaan. Schaatsen is niet als onderdeel bij de activiteiten opgenomen. Mocht u wel willen schaatsen deze avond dan bieden wij u de mogelijkheid om dit tussen 17:00 uur en 18:00 uur te doen. Wilt u schaatsen? Geef dit dan even door aan Karin Rox zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Denkt u er zelf aan om uw schaatsen mee te nemen.

Erik Hulzebosch
Erik Hulzebosch is een bekend marathonschaatser. Zijn bekendheid dankt hij niet alleen aan zijn prestaties op het ijs, maar ook aan zijn activiteiten als zanger. De eerste officiële wedstrijd waar Erik Hulzebosch aan deelnam als schaatser was meteen de ‘Tocht der tochten’. In 1985 deed hij, onder naam van zijn broer, mee aan de Elfstedentocht. Hij was meteen verkocht en legde zich serieus toe op het trainen en rijden van wedstrijden op natuurijs. Na enkele goede resultaten voorafgaand aan de Elfstedentocht in 1997 is Erik Hulzebosch favoriet nummer één. Na een tocht van 200 kilometer trekt hij toch aan het kortste eind en wordt hij in de sprint verslagen door rivaal Henk Angenent. Naast het schaatsen van marathons is Erik Hulzebosch actief als manager van zijn eigen marathonploeg, en een erkend zanger. Daarnaast was hij gedeeltelijk eigenaar van schaatsfabrikant Maple, wat hij in 2014 heeft overgedragen. Tevens nam deel aan het programma ‘So you wanna be a popstar’ dat hij uiteindelijk ook wist te winnen.

Flevonice
Flevonice is hét Sports & Funpark van Nederland. Zij moedigen een actieve levensstijl aan door sportieve zomer- en winteractiviteiten. Het doel is om meerdere vormen van sport en beweging toegankelijk te maken voor het grote publiek: Schaats op 's werelds langste kunstijsbaan in de natuur of trotseer het eerste permanente obstacle parcours van Nederland. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten zoals driftkarten en curling. Flevonice is sinds 2006 uitgegroeid van ijsbaan in de natuur in de winter naar een Sports & Funpark dat 12 maanden paar jaar geopend is.

Route
Het adres van Flevonice is: Strandgaperweg 20 te Biddinghuizen. Maakt u gebruik van een navigatiesysteem? Vul dan Strandgaperweg 30, Biddinghuizen in voor de juiste routegeleiding

Vanuit Amersfoort/Zwolle: Neem op de A28 afslag Harderwijk richting Walibi Holland/Lelystad. Volg de borden richting Walibi Holland. Halverwege de dijk langs het Veluwemeer (aan je rechterzijde) vind je de afslag naar Flevonice, Strandgaperweg 20 in Biddinghuizen. Navigatiesysteem? Vul dan:
Strandgaperweg 30, Biddinghuizen in.

Vanuit Almere/Lelystad: Neem op de A6 afslag Lelystad richting Walibi Holland/Harderwijk. Volg de borden richting Walibi Holland. Halverwege de dijk langs het Veluwemeer (aan je rechterzijde) vind je de afslag naar Flevonice, Strandgaperweg 20 in Biddinghuizen. Navigatiesysteem? Vul dan:
Strandgaperweg 30, Biddinghuizen in. 

 

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail