Nieuwjaarsgala

Afgelopen
  • Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle
    21/01/17
    18:00 uur 00:30 uur
    Jan Terlouw

Een exclusief feest voor de leden en hun partner

Graag luiden wij samen met u het nieuwe jaar in. Dat willen we doen op op het DGA Network Nieuwjaarsgala op zaterdag 21 januari 2017. Wij nodigen u en uw partner hiervoor van harte uit.

Net als vorige jaren belooft het DGA Network Nieuwjaarsgala een bijzondere avond te worden. En niet alleen vanwege entertainment op hoog niveau en culinaire verrassingen. Dat is op een exclusieve avond als deze ‘standaard’ inbegrepen.

Nee, het bijzondere zit hem in het feit dat wij de nu al weer 85-jarige Jan Terlouw bereid hebben gevonden een lezing te komen geven. Diezelfde Jan Terlouw die eind november in De Wereld Draait Door een indrukwekkend pleidooi hield voor het ‘touwtje in de brievenbus’. Een man die ons oproept elkaar weer te leren vertrouwen. Die zelf een prachtig leven heeft gehad en die dat ons en onze kinderen ook toewenst. In zijn lezing voor DGA Network blikt Jan Terlouw terug op 2016 en deelt hij zijn kijk op 2017 met ons. 

Verlangt u ook weer terug naar het ‘touwtje in de brievenbus’? Wilt u ook weer zaken doen waarbij een ferme handdruk meer waard is dan een stapel contracten? Laten wij als DGA-leden en partners daar op ons gala dan een eerste aanzet toe geven. Wij verwelkomen u graag!

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor het gala via de button in de uitnodigingse-mail, via de website, per e-mail of telefonisch. Graag ontvangen wij dan ook de naam van uw partner.

Overnachten
Wilt u gebruik maken van een overnachting bij de Koperen Hoogte? Er zijn nog enkele kamers beschikbaar! Geef dit dan uiterlijk 10 januari door via secretariaat@dganetwork.nl  Zijn de kamers bij de Koperen Hoogte vol, maar wilt u wel graag overnachten, dan reserveren wij een kamer bij Van der Valk voor u. Een pendeldienst brengt u dan van en naar de Koperen Hoogte.

DGA Network Nieuwjaarsgala
Datum: zaterdag 21 januari 2017
Ontvangst: tussen 18:00 uur en 18:45 uur
Locatie: de Koperen Hoogte, Lichtmisweg 51 te Zwolle
Dresscode: Black Tie

Wij wensen u fijne feestdagen en gelukkig 2017! Graag tot ziens op het gala!

 

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail