Een DGA Network avond vol variatie; Ger Visser (Eurocommerce) & Henri Goossen (Whisky Entertainment)

Afgelopen
  • Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle
    08/12/16
    16:30 uur 22:30 uur
    Henri Goossen
    Ger Visser

Ger Visser (Eurocommerce) vertelt zijn verhaal

Op donderdag 8 december is alweer de laatste DGA Network bijeenkomst van 2016. Het belooft een bijzondere avond te worden met een gevarieerd programma!

Vastgoedmagnaat Ger Visser van Eurocommerce  vertelt ons zijn verhaal omtrent de groei en uiteindelijk de neergang van zijn bedrijf Eurocommerce. Er is met name de afgelopen periode veel geschreven en gezegd over Eurocommerce. Ger neemt ons mee in zijn verhaal over de turbulente afwikkeling.

Na deze lezing zullen we de avond vervolgen met een heel ander thema, namelijk: whisky. Investeren in whisky in plaats van die op te drinken. Machiel Jimmink van Scotch Whisky International zal ons er meer over vertellen.
Daarna neemt Henri Goossen u mee op een inspirerende reis langs de verschillende whiskylanden.  Op zijn eigen originele wijze laat hij u proeven van het mooie dat whisky heet. Whiskydrinken is niet zomaar drinken: Het is emotie gecombineerd met passie, doorspekt met het ultieme genieten. En tijdens zijn betoog zijn historie, humor en kennis van land en volk de rode draad.

Wij hopen dat u geniet deze avond, uiteraard met mate van de alcoholische versnaperingen wanneer u nog terug naar huis moet rijden. Wilt u onbezorgd genieten van de whisky die u wordt voorgezet? Via DGA Network is er een hotelkamer te boeken bij de Koperen Hoogte. Liever thuis slapen? Er kan een thuisbrengservice geregeld worden. Interesse? Laat dit dan uiterlijk 4 december per e-mail, whatsapp of telefonisch weten aan Karin Rox.  

 

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail