DGA Network Actueel

Afgelopen
  • Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle
    15/11/16
    16:30 uur 22:30 uur
    Hans de Boer
    Rob de Wijk

Thema: de Amerikaanse verkiezingen, Brexit, NL-populisme

Wat voor een gevolgen hebben de Brexit, de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen, de geopolitieke ontwikkeling van Europa en Nederland en de popularisering van de politiek op het sociaal economisch klimaat.

Te gast op dinsdag 15 november zijn: Hans de Boer en Rob de Wijk

Hans de Boer
Hans de Boer is sinds 1 juli 2014 voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW. De Boer was ondernemer en commissaris en bouwde daarnaast de nodige ervaring op in de wereld van de (Haagse) lobby voor ondernemers. Hij was in de periode 1997-2003 voorzitter van MKB-Nederland.
De laatste 10 jaar voor zijn benoeming bij VNO-NCW was Hans De Boer commissaris en adviseur bij diverse organisaties. Zo was hij voorzitter van de Raad van Commissarissen bij de Sperwer Groep (supermarkten) en ArboNed, commissaris bij Siemens Nederland en de Greenport Ontwikkelingsmaatschappij.

Rob de Wijk
Rob de Wijk is een expert op het gebied van internationale betrekkingen, geopolitiek, internationale en nationale veiligheid en terrorisme.
De Wijk is de non-executive director van het ‘Den Haag Centrum voor Strategische Studies (HCSS)’. Het centrum is door Rob de Wijk opgericht op 1 februari 2007. Het centrum richt zich op nationale en internationale veiligheid, inclusief terrorisme en defensie.

Onder leiding van Jan Medendorp zullen Hans de Boer en Rob de Wijk deze avond meerdere onderwerpen de revue laten passeren. Denkt u hierbij aan de onzekerheid die er momenteel in de wereld is door bijvoorbeeld de Brexit. Internationaal speelt er veel, hoe zie je dat in Nederland op zowel sociaal als economisch vlak terug? De Boer en de Wijk zullen het hebben over de machtsverhoudingen wereldwijd en de geopolitieke situatie. We zitten op 15 november een week na de verkiezingen in de VS. Wat is daarvan de uitslag en wat zal dit betekenen?

Graag tot ziens op 15 november!

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail