De Automotive Dag

Afgelopen
  • De Haar 9 9405 TE Assen
    11/10/16
    11:30 uur 20:30 uur
    Geen spreker(s)

Automotive dag

Toen we u vorig jaar likkebaardend al dat moois op vier wielen zagen aanschouwen, toen we u als kinderen zo blij uit zagen stappen na een snelle en enerverende rit, toen wisten we het al, de DGA Network Automotive Dag gaat een blijvertje worden.

Dus nodigen we u met gepaste trots uit voor de tweede editie van de DGA Network Automotive Dag. Die houden we op dinsdag 11 oktober aanstaande op het befaamde TT Circuit Assen. We beloven u, het wordt weer een fantastisch evenement!

Samen met onze clubleden Kreeft Opleidingen, PDS Professional Driving Solutions B.V., Baan Twente en Kartplaza Actionworld, hebben we een divers en uitdagend programma samengesteld. Ervaren instructeurs scholen u in de kunst van het racen, maar tegelijk brengen zij u ook de kneepjes van het behendig autorijden bij. Om die reden is het programma opgedeeld in twee onderdelen. Uiteraard komt u bij beide onderdelen aan bod!

Onderdeel A
Dit onderdeel wordt verzorgd door clubleden Kreeft Opleidingen en PDS Professional Driving Solutions B.V. Bij dit onderdeel staat het behendig autorijden centraal. Hoe maakt u bijvoorbeeld een draai van 180 graden? Wat moet u doen als u van de weg gedrukt wordt? En hoe voelt het om in een vrachtwagen te rijden? Deels gaat u dit meemaken als passagier van één van de zeer ervaren instructeurs, deels mag u zelf achter het stuur kruipen. Zo zijn we erg benieuwd naar wie van u het snelst een slalom kan rijden.

Onderdeel B
Dit door clubleden Baan Twente en Kartplaza Actionworld verzorgde onderdeel staat in het teken van het racen op het TT-circuit. Onder leiding van één van de instructeurs mag u met uw eigen (sport)auto het circuit op. In het laatste half uur van dit in totaal twee uur durende onderdeel kunt u dan als passagier ervaren hoe geroutineerde coureurs over het circuit racen.

We sluiten de dag samen af in de Koperen Hoogte, waar u een smakelijke verrassing wacht in één van de nieuwe restaurants. Daar zetten we uiteraard ook nog even de snelste en behendigste coureur van de dag in het zonnetje!

Meldt u zich vandaag nog aan!
Wilt u deelnemen aan de DGA Network Automotive Dag, dan ontvangen wij uw aanmelding graag vóór 8 oktober aanstaande . Let wel, de kans bestaat dat we om capaciteitsredenen een aanmeldingsstop moeten hanteren. Wij raden u dus aan om u tijdig op te geven. Deelname aan de dag is afhankelijk van de volgorde van aanmelden en het maximale aantal deelnemers. Introducés zijn welkom deze dag mits dit een potentieel lid is van het netwerk en pas na goedkeuring van het DGA Network bestuur. Na goedkeuring kunt u een aspirant DGA-lid uitnodigen.

U heeft de mogelijkheid om in uw eigen (sport)auto mee te rijden op het circuit. Let op: dit is op eigen risico! Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, dan kunt u dit doorgeven aan Karin Rox via secretariaat@dganetwork.nl. Vermeldt u dan wel in welk merk/type auto u rijdt, zodat we hiermee rekening kunnen bij de groepsindeling.

Kunt u het middagprogramma niet bijwonen? U bent dan vanaf 18:30 uur van harte welkom bij de Koperen Hoogte om alsnog een deel van deze dag mee te beleven. Geeft u dan bij uw aanmelding door dat u alleen deelneemt aan de avond.

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail