Marco Aarnink als gastspreker

Neem contact op met Nathalie om aan of af te melden

  • Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle
    11/02/16
    16:30 uur 22:00 uur
    Marco Aarnink

Algemene informatie

Van gordijnenverkoper op de markt tot 'innovatieve, veelbelovende en online ondernemer'. Met zijn bedrijf Drukwerkdeal.nl wint Marco Aarnink de LOEY Award. “Marco is in staat geweest om met goed ondernemerschap een ouderwetse business, weer leven in te blazen. Door het internet te gebruiken als verkoopkanaal, wist hij op grote schaal orders binnen te halen", vertelt jurylid en CEO van Bol.com Daniel Ropers. Het succes begon toen Aarnink als bijbaantje op de markt stond en zijn baas hem een klusje gaf.

Aarnink kreeg 150 euro in zijn handen gedrukt om visitekaartjes te laten drukken. "Dat kan goedkoper", dacht Aarnink die in 2005 begon met Drukwerkdeal.nl. Aarnink ontdekte een efficiënte manier om groot formaat drukwerk te leveren en zette vanaf het begin de kracht van internet in om zijn business te laten groeien.

Nu Nederland verovert is rammelt Drukwerkdeal.nl aan de poorten van Europa. Daar is synergie voor nodig. En geld, voor machines. Als de multinational Vistaprint aanklopt, hapt hij toe. Het is tijd zijn kindje de wereld in te sturen. Internationaliseren, dat is altijd al zijn doel geweest. Today here, tomorrow the world. Voor Marco persoonlijk betekent het zowel een einde als een nieuw begin.

Want ondanks de verkoop blijft hij als managing director leiding geven aan Drukwerkdeal.nl en het moederbedrijf, de People & Print Group. Precies zoals hij het wil. Ondernemend. Marco leeft zijn droom. En misschien wrijft hij zich op een onbewaakt ogenblik nog wel eens in de ogen. Een ‘passie’, zo noemt hij zijn werk. Zijn motto? Altijd blijven lachen. “Als ik lach, lachen mijn medewerkers. En als mijn medewerkers lachen, lachen mijn klanten.” Deventer nuchterheid, heet dat. Met beide voeten in de IJsselklei. Marco Aarnink lacht het best

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail