Automotive dag

Afgelopen
  • Provinciale Weg Zuna 2 7466 PK Rijssen
    13/10/15
    12:30 uur 21:00 uur
    Allard Kalff
    Tom Coronel

Algemene informatie

Onze club leden Baan Twente (Mercedes-Benz en Ford) en Dusseldorp Automotive (BMW en MINI) hebben voor deze keer de handen ineen geslagen om alle DGA leden een unieke kans te bieden. Zij bieden ons de primeur om gedurende de middag actief kennis maken met de nieuwste Mercedes-Benz en BMW modellen. U rijdt van stop naar stop in verscheidende modellen. Onderweg krijgt u informatie over interessante automotive onderwerpen. Een unieke driving experience exclusief voor u als lid van DGA Network!

Bekende autosporters Tom Coronel en Allard Kalff zijn in hun rol als presentator aanwezig om ons te entertainen. Deze twee ervaren coureurs zijn ook op het gebied van presenteren aan elkaar gewaagd. Zij geven ons op de Top Gear bank een verrassende kijk in de wereld van de Formule 1 en zullen tevens hun passie voor de Dakar Rally met u delen.

 

Wanneer u wilt deelnemen aan de driving experience dan wordt u voor dit middagprogramma om 12:30 uur verwacht bij Baan Twente in Zuna (Rijssen) aan de Provincialeweg Zuna 2. U wordt ontvangen op de Classic Car afdeling van oprichter Jan Baan, alwaar er koffie/thee en een lichte lunch wordt geserveerd. Na een korte briefing gaan de eerste route-rijders om 13:30 uur van start.

Indien u alleen bij het avondprogramma wilt aansluiten dan bent u vanaf 17:00 uur van harte welkom bij Baan Twente in Zuna (Rijssen). Tussen de diverse oldtimers bij Baan Twente zal ook het avondprogramma plaats vinden. Om 18:00 uur is de Top Gear bank bezet . Na het diner wordt de avond rond 21:00 uur afgesloten.

Wij zien u graag op 13 oktober bij onze eerste Automotive dag! Om capaciteitsredenen bestaat de kans dat we een aanmeldingsstop moeten hanteren, dus tijdig aanmelden is aan te raden. Deelname is afhankelijk van volgorde van aanmelden en het maximale aantal deelnemers.
U heeft de mogelijkheid om een aspirant DGA lid uit te nodigen, deelname na goedkeuring bestuur DGA Network.

Aanmelden

Aanmelden voor deze unieke dag kan via de button in de uitnodiging, via onze website, door te bellen, sms-en of whatsappen met 06 – 30 11 36 56 of door te reply-en op deze uitnodiging.

Wanneer u wilt deelnemen aan zowel het middag- als het avondprogramma dan zien wij u graag om 12:30 uur bij Baan Twente in Zuna (Rijssen). Voor deelname aan alleen het avondprogramma bent u vanaf 17:00 uur van harte welkom bij Baan Twente in Zuna (Rijssen).

Aanmelden voor de Automotive dag kan tot en met dinsdag 6 oktober. Graag vernemen wij na aanmelding of u aan het gehele programma deelneemt of aansluit bij het avondprogramma.

Datum: Dinsdag 13 oktober 2015
Aanvang middagprogramma: 12:30 uur
Aanvang avondprogramma: 17:00 uur
Locatie: Baan Twente in Zuna (Rijssen): Provincialeweg Zuna 2
Sprekers: Tom Coronel en Allard Kalff

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail