Zomerfeest - dresscode WHITE SUMMER

Afgelopen
  • Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle
    05/09/15
    16:30 uur 22:30 uur
    Ron Blaauw

Algemene informatie

Culinair genieten, daar zorgt topkok Ron Blaauw deze avond voor. Chef-kok Ron Blaauw behoort tot de gastronomische top van Nederland.

Hij maakte furore met restaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel, dat in 2004 z'n eerste, en in 2006 z'n tweede Michelinster kreeg. In 2011 verhuisde Blaauw zijn keuken naar Amsterdam. In maart 2013 gooide hij het roer om. Blaauw sloot het sterrenrestaurant en opende een paar dagen later op dezelfde locatie Ron Gastrobar, dat een overzichtelijk aantal gerechten à 15 euro serveert.  Ga er maar aan staan: van de een op de andere dag een totaal andere doelgroep bedienen, een nieuwe werkmentaliteit introduceren bij je personeel. En dan maar hopen dat het werkt. Dat deed het. In 2013 kreeg Ron een Michelinster voor zijn Gastrobar.  En intussen voorziet hij de klassieke hotdog ook nog eens van een culinaire upgrade in zijn nieuwe restaurant The Fat Dog.

Ron Blaauw zal ons deze avond laten genieten van heerlijke gerechten,  passievol vertellen over zijn loopbaan en ons verrassen met zijn andere specialiteit naast het koken.

Heeft u een allergie, mag u iets niet eten of lust u iets absoluut niet? Laat dit dan uiterlijk vrijdag 21 augustus weten zodat wij hier met het diner rekening mee kunnen houden.

Vanaf 16:30 uur bent u welkom bij de Koperen Hoogte. Om 18:00 uur begint het officiële programma.  Wij zien u en uw partner graag op 5 september!

Om begin september nog even in de zomerse sferen te blijven is de dresscode voor deze feestavond WHITE SUMMER. Als iedereen witte of lichte luchtige zomerse kleding aan heeft, houden wij allemaal het zomergevoel nog even vast. Een volledig witte outfit mag, maar is uiteraard niet verplicht. Een 'witte touch' door middel van een blouse, riem, schoenen of stropdas, het kan en mag allemaal.

 

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail