Jos Burgers als gastspreker

Afgelopen
  • Lichtmisweg 51 8035 PL Zwolle
    12/03/15
    16:30 uur 22:00 uur
    Jos Burgers

Algemene informatie

Jos Burgers (1951) is een van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland. Die status heeft hij naar eigen zeggen verdiend omdat hij ondernemers een spiegel voor houdt. Een spiegel waarin zij kijken en waardoor zij tot nieuwe inzichten komen. Zijn motto luidt: ‘Alles wat je geeft, krijg je ooit terug’. Hij doorspekt zijn verhaal met de nodige humor en weet de lachers op zijn hand te krijgen.

Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg was Burgers werkzaam in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel en daarna was hij tien jaar docent Marketing & Marktonderzoek aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Vervolgens werd hij adviseur op de terreinen van strategie, marketing en klantgerichtheid.
Thans legt hij zich volledig toe op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars. Van zijn hand verschenen bestsellers als Industriële Marketing, Relatiebeheer en Groeistrategie, Zeven marketingwetten voor professionals, No Budget Marketing en Klanten zijn eigenlijk nét mensen! De laatste titel was in 2006 het beste verkochte managementboek. In 2009 schreef hij een managementroman over klantgerichtheid: Hondenbrokken. Dat was het best verkochte managementboek in dat jaar. In 2011 verscheen Geef nooit korting! Daarin legt hij uit hoe je moet omgaan met prijsdruk, een actueel thema. 

Kortom, men kan een en ander opsteken van de inzichten en opinies van de vrijdenker Burgers. 

De locatie op kaart

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail