Bosgoed Holding B.V.

Onder Bosgoed Holding B.V. vallen meerdere werkmaatschappijen. Zij voorzien grossiers, projectinrichters en detaillisten in binnen- en buitenland van de door hen gewenste ondervloersystemen en gordijnrailsystemen. In de werkwijze van ons concern staan resultaatgerichtheid, gedrevenheid, betrokkenheid, collegialiteit en het verlenen van een maximale service centraal. Deze succesfactoren maken het concern tot een solide bedrijvengroep die inmiddels al meerdere tientallen jaren wereldwijd actief is.

Bosgoed Holding B.V. heeft een concernstructuur die bestaat uit diverse werkmaatschappijen. Deze worden benaderd als zelfstandig opererende bedrijven. Binnen de door de concernleiding gestelde bedrijfsdoelstellingen is het management van de werkmaatschappijen zelf resultaatverantwoordelijk. Dit betekent dus dat zij een grote mate van keuzevrijheid heeft in het realiseren van de individuele bedrijfsdoelstellingen.

Door het management van de werkmaatschappij wordt gerapporteerd aan de directie van Bosgoed Holding B.V. Gezamenlijk worden de individuele bedrijfsdoelstellingen bepaald en vertaald in het te voeren werkmaatschappijbeleid. Gezamenlijk worden ook de voorwaarden gecreëerd die door hun samenhang en afstemming zullen zorgen voor realisatie van de bepaalde bedrijfsdoelstellingen.

Binnen onze concernstructuur onderscheiden we de ondermeer de volgende werkmaatschappijen:

Unifloor Underlay Systems B.V. (Deventer, Nederland)
De specialist in de ontwikkeling en productie van geluidsreducerende ondervloersystemen. Juist op het gebied van geluidsreducerende ondervloerplaten profileert Unifloor zich al 30 jaar lang als marktleider. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om de overlast veroorzaakt door loop- en geluidcontact in gebouwen te verminderen. Wij zijn in staat om geschikte oplossingen te bieden voor vrijwel alle mogelijke vloerbedekkingtypes en vloerconstructies, in zowel woon- als werkomgevingen.

Bezoek voor het verkrijgen van meer informatie de website: www.unifloor.nl

Forest Group Nederland B.V. (Deventer, Nederland)
De specialist ion de ontwikkeling en productie van gebruiksvriendelijke gordijnrailsystemen. Forest gordijnrailsystemen worden wereldwijd, in meer dan 75 landen verkocht. Zo'n 20 jaar geleden is het begonnen met het KS systeem in Nederland. Een unieke gepatenteerde aluminium rail die eenvoudig te buigen is en een subliem glijvlak heeft. Hierna zijn er nog vele systemen bijgekomen, waarbij altijd de nadruk ligt op functionaliteit en kwaliteit. Naast een zeer hoog kwaliteitsniveau staat Forest ook bekend om de technische en marketing ondersteuning die wordt geboden. Als fabrikant verzorgen wij de opleiding voor het verkooppersoneel bij klanten, die onze systemen over de hele wereld verdelen.

Bezoek voor het verkrijgen van meer informatie de website: www.forestgroup.nl

En: Forest Group USA Inc. (Cartersville, Georgia, Verenigde Staten, Forest Group Polska Sp.Z.o.o. (Warschau, Polen) en Forest Group China Ltd. (Shanghai, China)

Vestigingsgegevens

Adresgegevens

Arnsbergstraat 4
7418 EZ DEVENTER

Contactgegevens

Het bestuur

DGA Network Nederland

Stuur een mail